Huis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Thuis

Shenzhen Liyuan Industrial Equipment Co., Ltd.

China Shenzhen Liyuan Industrial Equipment Co., Ltd. certificaten
China Shenzhen Liyuan Industrial Equipment Co., Ltd. certificaten
Hallo Anna, Onze Pakhuismanager ging u met de elektronische post versturen. Hij zei hij wilde overgaan dat de verpakking goed was, het gemak om samen te brengen, zei hij het een werkelijk goede ervaring is geweest. Kijkt aardig ook in het pakhuis. John

—— John Smith

Alan, Wij zouden u voor levering willen danken. De nieuwe rekken maken een groot verschil aan onze zaken via schoonst en het gemak uit dat de kerels product kunnen & uit binnenbrengen omhoog & verslaan. De gaande 900mm centra waren de correcte optie betreffende paneelproduct. Verheug me op toekomstige zaken voor wanneer wij onze houtyard aanvallen. 

—— Dave

Hello Anna  Enkel als om te zeggen dat Rekken groot is, past het volkomen in onze ruimte en werkt goed en ik ben geïmponeerd met de prachtige die dienst door u allen wordt verleend!

—— Joe Zrenda

Beste Ann,  U doet een groot werk! Wij zijn zeer gelukkig met het de zeer professionele product en dienst. Wij zullen u een nieuwe orde naar u volgende week verzenden. Dankuwel!

—— Steve Smith

Hello Alan, De dienst is groot van u-kerels ....... zeer snel en efficiënt geweest, groot te behandelen. Wij zullen een nieuwe orde voor u spoedig hebben. 

—— Johnson Sutton

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Liyuan Industrial Equipment Co., Ltd.

1 2 3
Shenzhen Liyuan Industrial Equipment Co., Ltd. Shenzhen Liyuan Industrial Equipment Co., Ltd. Shenzhen Liyuan Industrial Equipment Co., Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 50000,000-250000,000
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : 80% - 90%

 

Is Industrieel het Materiaalco. van Shenzhenliyuan, Ltd een opslagrek en de intelligente industriële materiaalfabrikant die in R&D, ontwerp, verkoop, installatie gespecialiseerd is en de na-dienst van het opslagmateriaal, bij het heden, heeft het zich tot een fabrikant op grote schaal van het opslagrek en een gevorderde onderneming van in binnen- en buitenland het ontwikkelen van en de productie van het intelligente industriële materiaal ontwikkeld. Het bedrijf heeft ISO9001 overgegaan: de kwaliteitsbewakingscertificatie van 2000 en ISO14001: milieu het beheersysteemcertificatie van 2004. En de eretitel van de kwaliteits betrouwbare onderneming van China en de titel van gevorderde intelligente en technologische onderneming heeft gewonnen.

 

Sinds 2007, begon het bedrijf buitenlandse logistische beheerstechnologie te introduceren om de klant van een volledige waaier van de diensten op het gebied van materiële opslag en beheer te voorzien. Zoals voor eisen van verschillende klanten, kunnen wij een verscheidenheid van lichte, middelgrote, op zwaar werk berekende rekken en divers perifeer materiaal voor opslag aanpassen om aan de maximumbehoeften van de klant beter te verbeteren en te voldoen.

 

Momenteel, zijn vele producten wijd gebruikt in machines, elektronika, logistiek, chemisch product, luchtvaart, automobiel, spoorweg, geneesmiddel, voedsel, tabak, supermarkten, militair, macht, bouwmaterialen en andere industrieën. De bedrijfnadruk op de verbinding tussen producten en markt, en werkt met Universiteit de Oost- van China van Wetenschap en Technologie samen voor een lange termijn om de geautomatiseerde technologie van het opslagmateriaal te ontwikkelen. De ontwikkeling van hoge specificaties en multi-stijlen laat onze producten toe om beter de diverse behoeften te integreren die van moderne pakhuizen, zeer de efficiency van pakhuisopslag verbeteren en het doel van maximumopslagwaarde bereiken.

 

 

Het bedrijf hangt aan: Leef strikt volgens de normen, veilige en betrouwbare kwaliteitsnormen na, dring op de route van wetenschappelijke en technologische innovatie, de dienstverbetering, en duurzame ontwikkeling aan, en streef ernaar om het beste te doen klanten meer met het principe tevreden maken om terug aan nieuwe en oude klanten te geven.

 

 

 

 

Contactgegevens
Shenzhen Liyuan Industrial Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Karen

Tel.: +86 13530327172

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)